Novosti iz Kraša

 • Gdje je zapeo Djeda Mraz?

  26.11.2015.
  Svake godine u blagdansko vrijeme Kraš se pretvara u zabavnu i veselu tvornicu sreće i smijeha za velike i male Krašoljupce. Deveta po redu Kraševa slatka bajka ove godine mališane vodi u dosad neviđenu akciju spašavanja Djeda Mraza kako bi saznali gdje je zapeo dok smo mu pripremali grah s bakalarom i Napolitankama.
 • Bajadera Amarus - novi okus najpoznatije hrvatske praline

  28.10.2015.
  Po prvi put u 60 godina svoje povijesti, brand Bajadera dobio je još jednu inačicu okusa koja na jedinstven način spaja Kraševu tradiciju, kvalitetu i iskustvo. Nova Bajadera Amarus očarava raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima. Novi okus najpoznatije hrvatske praline dolazi u dva izdanja: u platinastoj kutiji s navlakom koja prepoznatljive Bajadera zrake prikazuje u novoj kombinaciji boja i s metaliziranim efektom te u kartonskoj metaliziranoj vrećici. Novi okus vrhunskog užitka početak je nove ere jedinstvene i vrhunske Bajadere.
 • Dorina s Domaćicom ili Napolitankama - napokon zajedno!

  28.10.2015.
  Sreća ima nove okuse i oni su rezultat slatkog spoja jakih Kraševih brandova. Vrhunska mliječna Dorina čokolada i legendarne Napolitanke u svakoj će svojoj kockici pružiti jedinstveni užitak u raskošnoj čokoladnoj kremi i prhkim vafel listovima, dok će Dorina Choco Napolitanke oduševiti sve slatkoljupce svojim neponovljivim okusom kojeg posebno naglašava vrhunska tamna Dorina čokolada.
 • Tortica & Janko ti poklanjaju

  18.08.2015.
  Kroz posebnu suradnju Kraša i Tele2 udružili su se Tortica i Janko te u promotivnom pakiranju koje sadrži tri Tortice original svim slatkoljupcima poklanjaju vrijednosni kupon koji se na prodajnim mjestima Tele 2 zamjenjuje za besplatnu SIM karticu na bonove sa 100 SMS – ova prema svim mrežama i 100 MB.
 • Bajadera u Hrvatskom narodnom kazalištu

  09.06.2015.
  Nakon desetljeća iščekivanja, najpoznatiji Krašev brand Bajadera ponovno je postala partner istoimenog baleta čija se premijerna izvedba održala u subotu, 6.lipnja 2015., u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.
  Subotnja premijera bezvremenskog baletnog klasika bila je posebno slatka za mnogobrojne uzvanike koje su dočekale elegantne hostese u Bajadera haljinama te ih obradovale ovim vrhunskim pralinama.
 • „Najmanji album na svijetu“ među dobitnicima nagrade za najbolje digitalne kampanje

  21.04.2015.
  Na Danima komunikacija, središnjem nacionalnom festivalu oglašavanja održanom u Rovinju od 16. – 19.4. 2015., kampanja „Najmanji album na svijetu“ kreirana u suradnji s agencijom DRAP osvojila je nagradu MIXX za najbolja ostvarenja u online oglašavanju u kategoriji Cross-media integration kampanja u protekloj godini.
 • Internet prodaja

  05.02.2015.
  Obavještavamo vas da je poslovnom odlukom s datumom 01. 01. 2015. ukinuta ponuda Kraševih proizvoda u izlogu web prodaje na stranicama www.kras-trgovina.hr i mogućnost naručivanja, kupovine i dostave proizvoda putem interneta.