Novosti iz Kraša

 • Kongresna ponuda- Kraš Auditorium

  15.11.2012.
  Vaša kompanija je jedna od kompanija koja znade da je za organizaciju poslovnih događanja uvijek potrebno ono nešto novo, trunku drugačije…posebno? Želite da Vaši zaposleni i poslovni partneri pamte Vaša poslovna događanja još dugo nakon što događanje završi?
 • Čokoladicama Životinjsko carstvo izgradite Zoološki vrt

  09.11.2012.
  Životinjsko carstvo u novom izdanju spaja virtualni i stvaran život - novom on line igricom Ekopark i upisivanjem kodova sa čokoladica Životinjskog carstva gradite mali zoološki vrt u Krašogradu – ekoparku Kraša u Bratini. Kraš i ovim iskorakom jednog od svojih najpopularnijih i najstarijih programa potvrđuje poziciju predvodnika suvremenih trendova u prehrambenoj industriji. U 75 godina Životinjskog carstva proizvedeno je više od 1,5 milijarde čokoladica uz koje odrastaju generacije.
 • Kraš Giovanniju Cernogorazu poklonio 10.000 kuna i 80 kilograma slatkih proizvoda

  20.08.2012.
  Zlatni olimpijac Giovanni Cernogoraz ovoga je vikenda povodom održavanja finala 16. IAU Svjetskog prvenstva, posjetio Eko parku Kraš u Bratini. Tom mu je prilikom Kraš, inače jedan od sponzora ovogodišnjeg svjetskog prvenstva, priredio iznenađenje i donirao 10 000 kn i 80 kilograma Kraševih proizvoda, onoliko koliko je težak.
 • Happy hour u Životinjskom carstvu!

  10.02.2012.
  Nedostaje Vam jedna sličica koju nikako ne možete pronaći?
  Ne brinite, Kraš i za to ima rješenje.
 • Nagradna igra Bananko je veći - rezultati

  13.01.2012.
  Dragi obožavatelji Bananka, danas smo izvukli sretne dobitnike u nagradnoj igri “Bananko je veći!”.